Hesesteelin biolämmitysjärjestelmillä lämmityskustannukset laskevat ja ympäristö kiittää

Hesesteel® -hakelämpölaitoksella on erinomainen energiatase.

Haketta poltetaan optimaalinen määrä ja lämmön talteenotto savukaasuista on tehokasta. Tekniikka on varmatoimista; varalämpölähteiden, kuten sähkön tai öljyn käyttö lämmöntuotannossa on alle puoli prosenttia.

Hesesteel® -teknologia mahdollistaa kierrätyspuun käytön polttoaineena. Purkupuu ja pakkausten puumateriaali voidaan tuottaa hakkeeksi ja muuntaa energiaksi erinomaisella hyötysuhteella.

Hesesteel® -teknologian avulla vähennetään radikaalisti energiantuotannon CO2-päästöjä.

Hesesteel Oy työllistää kuusi henkeä, lisäksi paikalliset sähkö- ja putkialan ammattilaiset ovat osa palvelevaa tiimiämme.

Hakelämpölaitokset

Hesesteel® -hakelämpölaitoksella on erinomainen energiatase. Haketta poltetaan optimaalinen määrä ja lämmön talteenotto savukaasuista on tehokasta.

Hesesteel® -teknologian avulla vähennetään radikaalisti energiantuotannon CO2-päästöjä.

Vanhojen lämpölaitosten modernisointi

Siirtyminen hakelämpölaitoksen käyttäjäksi oli yksikertainen prosessi. Suunnittelemme ja toteutamme muutoksen sekä huolehdimme kunnossapidosta. Samalla lämmitysjärjestelmä toteuttaa ympäristöteon vähentämällä radikaalisti CO2-päästöjä.

Hakekattilat teollisuuteen ja maatiloille

Hesesteel -bioenergialämmitys on helppokäyttöinen ja käyttää hiilidioksidineutraaleja, kotimaisia polttoaineita. Lämmityskustannukset laskevat ja ympäristö kiittää. Toteutukset kaikkialle Suomessa.

Lämpölaitoskontit

Meiltä saat lisäksi mm.

  • Koneistus, hitsaus, levytyöt
  • Lämpölaitosten huollot ja korjaukset
  • Varaosat, myös muiden valmistajien lämpölaitoksiin.